Jubileumbos - 800 bomen voor 800 jaar

Het feestjaar loopt zo stilaan naar het einde, maar het is nog lang niet gedaan. Omdat het stadsbestuur wilt dat inwoners en bezoekers later ook nog kunnen genieten van het feestjaar, nodigen we 800 inwoners uit om samen 800 bomen te planten in het stadsbos Puitvoet. 

We verwennen je die avond graag in de hartverwarmende omgeving van Stadsbos Puitvoet, dat voor degelegenheid in een magisch kleedje wordt gestoken. Je bent welkom aan de scoutslokalen van Sint-Tarsicius voor het startmoment om 17 uur.  Volg de sfeervol verlichte paden in het bos tot aan het plantperceel. Na het planten van uw jubileumboom kan u samen met uw gezelschap en de andere bezoekers genieten van een hapje, drankje en sfeermuziek op het evenementenplein midden in een groen kader.

Na de wandeling kan je je opwarmen aan een heerlijk tasje soep en voor de grote honger staat foodtruck "The Vexican" paraat om je een vegetarische maaltijd te serveren. We hebben voor ieder wat wils, ook de zoetebekken kunnen genieten van een heerlijk gebakje in de theetuin. Tijdens het gezellig samenzijn leggen The Cream Colored Ponies ons muzikaal in de watten. Ze nemen ons terug mee in de tijd met hun swingende set geïnspireerd door jazz uit de jaren '30 en '40.

Kom je samen met ons genieten van deze feestelijke avond? Schrijf je nu in:
- eenvoudig en snel via www.sint-niklaas.be/jubileumbos
- kom langs op het stadhuis aan de balie 'bouwen en milieu' op de tweede verdieping
- of bel naar 03 778 31 94.

Om praktische redenen vragen we om voor 10 november in te schrijven. Je ontvangt hierna nog een brief met de praktische afspraken.
Graag tot dan!